Wanneer we bij u komen vliegen?

Zoek uw adres op via onze kaart om de planning in te zien.

Veelgestelde vragen

Heb je meer of andere vragen? Neem gerust contact op met ons team!
Hoe zit het met mijn privacy?

Wij zijn voorzichtig met uw privacy. De drone zal alleen foto's maken van de buitenkant van de objecten die in het bezit zijn van onze cliënt. Er zullen geen foto's worden genomen van objecten die niet in het bezit zijn van onze klant. Als er foto's worden gemaakt van u of uw eigendom, zullen deze worden vernietigd en zullen deze niet bij onze klant of klant terecht komen.

We maken alle persoonsgegevens onherkenbaar. Dit noemen we vervagen. U moet dan denken aan kentekens en personen. Wij gebruiken en bewaren alleen de 'onscherpe' beelden. Aeroscan voldoet hiermee aan de privacywet (AVG). Als u zich niet prettig voelt bij het idee dat de drone langs uw ramen vliegt, kunt u gerust de gordijnen sluiten.

Is dit volledig veilig?

Het is voor ons belangrijk dat u uw huis veilig kunt betreden en verlaten en dat wij ons werk veilig kunnen doen. Daarom plaatsen wij waarschuwingsborden bij het vlieggebied, hoewel u het gebied vrij kunt betreden. Wij vragen u de aanwijzingen van het personeel op te volgen, met name in geval van nood. Het drone landingsterrein is afgezet met rood-witte pylonen. Het is belangrijk dat dit gebied te allen tijde vrij blijft. U mag dit gebied niet betreden.

Alle door Aeroscan gebruikte drones zijn individueel goedgekeurd volgens de geldende Europese veiligheidsnormen. Elke drone van Aeroscan is in het bezit van een speciaal bewijs van luchtwaardigheid. Voor het besturen van de drones van Aeroscan dient de piloot in het bezit te zijn van een vliegbrevet specifiek voor drones. Hiervoor wordt een theorie- en praktijkexamen afgenomen.

Hebben jullie de vereiste vergunningen?

Niet iedereen mag zomaar overal met een drone vliegen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Milieu en Vervoer, heeft alle benodigde vergunningen verleend aan Aeroscan. Deze vergunning wordt alleen verleend aan bedrijven die bewezen hebben veilig te kunnen werken.

Waar kan ik met mijn klacht terecht?

Voor vragen en klachten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 085 1304993 of via e-mail info@aeroscan.nl.