Aespect prijzen

Wij zijn volledig transparant in het feit dat we jou willen helpen succesvol te zijn met onze technologie.

Specifieke vraag? Neem contact op

Aespect licentie

vanaf €50

Opslagruimte data

< 100 GB per maand

5 gebruikers

Support & Service

Chat & E-mail

€50 p.m
excl. btw

Aanvragen

De prijzen van Aespect zijn gebaseerd op het aantal gigabyte/objecten dat je host en gebruikt in Aespect. Een woning is ongeveer 1GB, een kleine kerk 10GB. Je kunt dus beginnen met de basis bucket van 100GB, en als je veel objecten digitaal beheert ga je naar de bucket van 500GB.

100-500 GB per maand

Opslagruimte data

10 gebruikers

Support & Service

Chat & E-mail

€225 p.m
excl. btw

Aanvragen
Meest gekozen

> 500 GB per maand

Opslagruimte data

> 10 gebruikers

Support & Service

Chat, E-Mail & Telefonisch

vanaf €225 p.m
excl. btw

Aanvragen
Actie

Vastgoedmodule

€12

per gebruiker, per maand
excl. btw

Aanvragen

Drone Hardware

vanaf €299

Autel Nano Plus+

Onder de 500 gram, dus minder zware eisen voor de vergunning

Inclusief tablet

Complete set

Support & Service

Inbegrepen

€299 p.m
excl. btw

Aanvragen

Nadat je object is gedigitaliseerd staat je 3D-model. Daar verandert in de basis de komende jaren niets aan. Voor vervolginspecties kun je zelf de monitoring oppakken door aanvullende inspectiefoto's te maken. Beide toestellen lenen zich daar goed voor.

Om goed met de toestellen te werken en alles uit de camera te halen, raden we je aan gebruik te maken van de trainingen.

Mocht je zelf 3D modellen willen ontwikkelen, neem dan contact met ons op. Daar hebben we andere geschikte toestellen voor.

DJI Mavic 3

Hogere resolutie dankzij hoogwaardigere camera

Inclusief tablet

Complete set

Support & Service

Inbegrepen

€399 p.m
excl. btw

Aanvragen
Optioneel

Piloten & fotografie training
open categorie

€1950

Eenmalig per persoon,
excl. btw

Aanvragen
Optioneel

Piloten & fotografie training
specifieke categorie

€2375

Eenmalig per persoon,
excl. btw

Aanvragen

Vliegvergunning

vanaf €750

Open categorie

Hiermee kun je snel aan de slag en kun je in een groot deel van Nederland vliegen. Er zijn minder procedures en voorwaarden aan verbonden. Met deze vergunning mag je niet vliegen rondom grote vliegvelden. Dit heeft invloed op grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.

Eenmalig

Vlieggebied

Beperkt vliegen met kleine drone

€750 per piloot
+

€120 p.j.
excl. btw

Aanvragen

+

Voor het vliegen van drones zijn certificaten en vergunningen nodig. De certificaten behaal je met de ‘pilot’ training en de vergunningen regelen wij voor jou. We hanteren twee soorten vergunningen: de open categorie en de specifieke.

Twijfel je en zit je geografisch niet gebonden aan de grote steden? Start dan in de open categorie. Je kunt altijd nog upgraden naar de specifieke categorie.

Specifieke categorie

Met deze vergunning mag je wel vliegen rondom grote vliegvelden. Echter moet je hier aan meer voorwaarden voldoen en zijn de procedures uitgebreider.

Eenmalig + jaarlijks bedrag

Vlieggebied

Overal vliegen volgens strikte procedures

€3.500 eenmalig

+

€120 p.j.
excl. btw

Aanvragen

Drone data verwerking

vanaf €3.499

Agisoft Metashape

Workstation Licentie

€3.499 per licentie
excl. btw

Aanvragen

Wil je zelf 3D-modellen ontwikkelen? Dan bieden wij geschikte software in combinatie met een training om 3D-modellen te ontwikkelen. Is monitoring voldoende en ga je alleen inspectiefoto’s maken en toevoegen aan je bestaande 3D-model? Dan is deze module niet nodig.

Optioneel

3D training

€600

per dag (max 5 personen)
excl. btw

Aanvragen
Contact opnemen

Contact opnemen

Data management

Met Aespect sla je data eenvoudig en veilig op in de cloud. Zo kun je kostbare data borgen en grote hoeveelheden snel visualiseren. Daarnaast kun je gegevens delen met opdrachtgevers en inspecteurs in staat stellen om informatie te genereren.

Bekijk data management

Inspectie en maatvoering

Met Aespect zet je digitale datasets en 3D-modellen om naar cruciale onderhoudsinformatie. Hiervoor zijn verschillende tools ontwikkeld, die het digitaal meten in 3D en het vastleggen van aandachtspunten op foto's mogelijk maken. Deze metingen en aandachtspunten kunnen worden gecombineerd met een inspectieformulier, om gegevens te genereren voor de onderhoudsdatabase.

Bekijk inspecteren en meten

Onderhoudsplanning

Met Aespect zet je de inspectieresultaten om naar een onderhoudsplanning en -begroting (MJOP/MJOB). Je ontwikkelt één of meerdere scenario's waarmee je direct het effect op je planning en budget ziet. Hierin kunnen aspecten, prioriteiten en risico's worden meegewogen, ofwel wat zijn de gevolgen van het niet oplossen van gebreken? Zodra er nieuwe data binnenkomt waarin een nieuw of gedegradeerd gebrek is vastgelegd, resulteert dit direct in een andere conditiescore. Planning en budget worden automatisch aangepast en de nieuwe informatie die voorkomt uit monitoring kan eenvoudig toegevoegd en verwerkt worden. De datakwaliteit blijft zo continu verbeteren.

Bekijk onderhoudsplanning
Interface Aespect onderhoudsplan